Ο Νο1 κανόνας της ζαχαροπλαστικής είναι η ακρίβεια.
Από τα πιο βασικά εργαλεία που θα χρειαστούμε είναι μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής.
Αν δεν τα έχουμε αυτά παρακάτω ακολουθούν οι βασικές αντιστοιχίες σε φλιτζάνια και κουτάλια.

[ad code=1 align=center]

  • 1 αυγό 50 -55γρ = κρόκος 20γρ και ασπράδι 30γρ
  • 1 κουταλιά του γλυκού κορν φλάουρ-= 5γρ
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ= 5γρ
  • 1 κουταλιά της σούπας κακάο = 10γρ
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι = 30γρ
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη = 30γρ
  • 1 φλ. τσαγιού αλεύρι = 130γρ
  • 1 φλ. τσαγιού αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη (αμυγδαλόσκονη) = 110γρ
  • 1 φλ. τσαγιού βούτυρο = 230γρ
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη = 125γρ
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή = 220γρ
  • 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη κοινή = 200γρ
  • 1 φλ. τσαγιού κακάο = 85γρ
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος = 240γρ
  • 1 φλ. τσαγιού μέλι = 340γρ
  • 1 φλ. τσαγιού νερό = 200γρ