Υλικά

  • 5 αυγά
  • 2 σοκολάτες κουβερτούρες των 125gr (μαύρη σοκολάτα)
  • 1 κούπα κακάο σκόνη
  • 2 γιαούρτια ή 2 κούπες γάλα
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 500γρ βούτυρο (κλασσικό)

Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ σε υψηλή ταχύτητα (εκτός από την κουβαρτούρα). Κατόπιν λιώνουμε σε μπαν μαρίν  την κουβερτούρα κρατώντας 50gr  για γαρνίρισμα.  Ρίχνουμε μέσα στο υπόλοιπο μείγμα την λιωμενη κουεβτούρα και χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόρομφο μείγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 – 35 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει.
Γαρνίρουμε με την υπόλοιπη κουβερτούρα και σερβίρουμε!

Πραγματικός σοκολατοπειρασμός!